Големият пожар, обхванал най-големия пазар за строителни материали в руската

...
Големият пожар, обхванал най-големия пазар за строителни материали в руската
Коментари Харесай

Пожарът в Москва е локализиран

Големият пожар, обхванал най-големия пазар за строителни материали в съветската столица Москва, е локализиран, заяви ТАСС. Агенцията се базира на информация на оперативния щаб.

Огромният пожар е бил локализиран малко преди 23:00 часа локално време в неделя вечерта. Пламъците са обхванали повърхност от 55 хиляди квадратни метра.

В гасенето на огъня се включиха над 350 пожарникари, както и особено оборудвани хеликоптери Ка-32. Само по въздух са били хвърлени 600 тона вода, показаха управляващите.

Търговският център „ Синдика “ е най-големият пазар за строителни материали в Москва. Няма информация за жертви при пожара. Води се следствие за аргументите.

Хиляди чиновници в комерсиалния център бяха евакуирани. Някои търговци обаче се върнаха в магазините си, с цел да спасят част от стоката. Властите преглеждат няколко версии, в това число и тенденциозен палеж.

От Министерството на здравеопазването в Русия оповестиха, че трима души са потърсили здравна помощ. Нараняванията им не са съществени. Няма тежко потърпевши хора, показаха от ведомството.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР