Годишният планов ремонт на главния топлоизточник ще продължи до 4

...
Годишният планов ремонт на главния топлоизточник ще продължи до 4
Коментари Харесай

Топлофикация Русе: Без ремонти не можем да гарантираме качествената работа на съоръженията!

Годишният планов ремонт на основния топлоизточник ще продължи до 4 септември

„ Извиняваме се на всички клиенти за породеното стеснение заради краткотрайното прекъсване на топлата вода на територията на Русе. Без поправки не можем да подсигуряваме качествената работа на оборудванията! За да осигурим на русенци качествено топлоподаване през зимата, се постанова през отпускарския сезон за малко да вършим прекъсвания, с цел да правим значими поправки. За страдание е невероятно да се вършат поправки по оборудванията, до момента в който те са в работен режим. “ сподели инж. Севдалин Желев изпълнителният шеф на Топлофикация Русе.

Топлофикация Русе започва своя годишен планов ремонт на основния топлоизточник, който ще продължи до 4 септември.

Според шефа само посредством вложения в възобновяване на оборудванията и топлопреносната мрежа може да се подсигурява увеличение на успеваемостта, възстановяване на екологията и понижаване на аварийността.

„ Избрахме интервала преди началото на образователната година, когато доста русенци употребяват лятната почивка на учениците и топлото време, за последни почивки преди да застудее. Обичайно в края на август хората всеобщо не са в града. Целта е в най-малка степен да нарушим естествения живот на клиентите ни. “ сподели инж. Севдалин Желев.

Директорът изясни, че е основана организация ремонтните действия да приключат във допустимо най-кратки периоди и съобщи, че при опция, заетите в осъществяването на всички планувани мероприятия ще се постараят топлата вода в Русе да бъде пусната по-рано.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР