Глория е една от най-натуралните и привлекателни родни звезди. За

...
Глория е една от най-натуралните и привлекателни родни звезди. За
Коментари Харесай

Диетата на Глория върши чудеса!

Глория е една от най-натуралните и привлекателни родни звезди. За разлика от множеството си колежки певицата няма съвсем никакви корекции по тялото си и наподобява необикновено даже и на 44 години. Зад неотразимата визия на звездата обаче стои стоманен хранителен режим, който тя героичен съблюдава.

Най-важната част от него в действителност заема по този начин нареченото лечебно недояждане, което изпълнителката на Лабиринт съблюдава два пъти годишно.

 Ябълка

Въздържанието от храна продължава четири седмици, като през това време са позволени единствено чай с мед и свежи ябълки. За да се съблюдава сходен пост, несъмнено се изисква невероятна дисциплинираност, само че Глория очевидно няма проблем с волята и резултатите от напъните ѝ са налице.

Отделно от лечебното недояждане певицата хапва главно зеленчук, който приема под формата на най-различни леки салати. Хапва и сирене, само че не всеки ден. Също по този начин включва в менюто си постни меса, нетлъста риба и яйца.

 Риба с чесън

Плодове пък приема единствено в обедните часове, като залага главно на ябълки, грейпфрути и портокали, издава Галерия. По този метод певицата се храни потребно, само че и допустимо най-разнообразно.

Според близки до звездата тя е съумяла да възпламени по режима си и своята дъщеря Симона, която също се изявява като музикант. Младата изпълнителка години наред водеше борби с непотребните килограми, само че в този момент под упътванията на мама Гло е съумяла да влезе във форма.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР