Главният технически директор Финансова индустрия в Сирма Груп Холдинг“ Александър

...
Главният технически директор Финансова индустрия в Сирма Груп Холдинг“ Александър
Коментари Харесай

Александър Станев от „Сирма“ ще дискутира бъдещето на финансовите технологии на форума Technovation

Главният механически шеф Финансова промишленост в „ Сирма Груп Холдинг “ Александър Станев ще вземе присъединяване във финтех панела на софтуерния конгрес Technovation, който ще се организира на 11 май. Той ще дискутира тематики като: може ли финтех секторът да взема решение международни проблеми, по какъв начин се трансформират клиентите на финансови услуги, техните настройки и преживяване, и какъв е капацитетът на Embedded finance технологиите. Водещият снабдител на облачни технологии и цялостни решения за виртуализация „ Датикум ", който е част от „ Сирма Груп Холдинг ", е спонсор на форума.

Александър Станев има над 20 години опит в областта на осведомителните технологии, заплащанията, построяването на сложни банкови системи, както и е-идентификационни и удостоверителни услуги. Реализирал е голям брой сполучливи планове, свързани с въвеждането на новаторски услуги и модели за използването им в разнообразни области. Сред тях са построяването и развиването на националната платежна инфраструктура за осъществяване на преводи в същия ден, в това число въвеждането на интернационалните стандарти за известия за превод и IBAN номер на сметка, услуга за показване и заплащане на напълно електронни фактури, мобилни заплащания, електронна идентификация и други Александър Станев е приключил физика в Софийски университет „ Климент Охридски " и има степен Магистър по бизнес администрация от Нов Български Университет.
-->
В конференцията Technovation ще се включат десетки ИТ експерти, бизнесмени, визионери и представители на институциите, които ще обсъдят вероятностите пред софтуерната екосистема в България, развиването на изкуствения разсъдък и бъдещето, което ще ни донесе той, опциите пред финтех промишлеността и редица други значими тематики от сферата на нововъведенията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР