Главният редактор на 168 часа Слави Ангелов, който бе жестоко

...
Главният редактор на 168 часа Слави Ангелов, който бе жестоко
Коментари Харесай

Нови подробности за побоя над Слави Ангелов

Главният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов, който бе грубо пребит от трима мъже с железни пръти, е с обезобразено лице и строшен крайник, а през вчерашния ден бе опериран в ИСУЛ. Животът му е отвън заплаха, написа " Телеграф ".

Нападението е станало към 20,50 ч. във вторник пред дома на журналиста.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов съобщи, че се проверяват няколко версии за нападението, като главната е обвързвана с дадена поръчка за покушението. Работи се по всички посоки, не се изключва нито една догадка, добави той. Междувременно цялата журналистическа колегия, Министерство на вътрешните работи, основният прокурор и депутатите остро осъдиха побоя над Ангелов и приканиха за бързо решение на случая.

" Версиите са няколко, само че от метода на осъществяване на закононарушението най-вероятно приказваме за дадена поръчка за нападение против Ангелов. Поръчка, обвързвана с работата му, което е безусловно неприемливо. Ангажирани са сътрудниците от Столична дирекция на вътрешните работи и Национална полиция ", разяснява още главсекът на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

По думите му Ангелов нямал съмнение кой и защо може да е поръчал побоя. Криминалисти обясниха, че събират записи на камери, които са снимали бруталния акт. От тях ставало ясно, че нападателите са трима. Първият побегнал, откакто видял съседа на Ангелов, а другите двама траяли побоя, като нанасяли удари по краката на журналиста.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР