Гласуваното от парламента френско предложение съдържа голяма част от основните

...
Гласуваното от парламента френско предложение съдържа голяма част от основните
Коментари Харесай

Радев за СМ: В желанието да ме уцели, Петков простреля Нинова

Гласуваното от Народното събрание френско предложение съдържа огромна част от главните български условия, само че можеше да бъде по-успешно, в случай че нашите политици имаха доста по-голямо внимание към целия този развой. Ако дипломати от Външно разчитаха освен на президентската институция и не пилееха врме да вкарат разнопосочната политика в преговорни рамки. Това съобщи президентът Румен Радев от Граф Игнатиево.

Отдавна упорствам македонските българи да бъдат вписани в конституцията. Парадоксално е, че беше по-лесно да се убеди френския президент, в сравнение с българския министър-председател, добави президентът.

Що се касае за езика на омразата, през вчерашния ден депутатите гласоподаваха празен чек за нещо, което мнозина от тях не се срещнаха. Което изрично не даде нужните механизми, периоди за отбрана и ще остави идващите държавни управления да водят разногласия със Скопие. Кирил Петков и министрите, като се изключи Има Такъв Народ отхвърлиха предлагането за регистриране на българите и го одобриха късно.

Премиерът персонално презна, че България изнася оръжие за Украйна и в желанието да ме уцели простреля госпожа Нинова, която отгорваря за разрешителните, изясни Радев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР