Гласувах За оставката на Антон Тодоров. След снощния разговор, който

...
Гласувах За оставката на Антон Тодоров. След снощния разговор, който
Коментари Харесай

Караянчева: Гласувах За оставката на Антон Тодоров

Гласувах " За " оставката на Антон Тодоров. След снощния диалог, който имахме с групата и след причините, които той изложи, взехме решение да гласуваме по съвест. Сутринта сътрудниците имаха убеждението, че по-добре господин Тодоров да откри други занятие. Това сподели депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева в предаването " Лице в лице " по Би Ти Ви, написа " 24 часа ".

" За свободата за словото е доста дълга тематика. Вие публицистите би трябвало да отстоявате свободата на словото, а ние политиците би трябвало да внимаваме какво приказваме. Г-н Тодоров в действителност се извини ", добави тя. 

" Но когато през днешния ден от парламентарната естрада слушах сътрудниците от Българска социалистическа партия по какъв начин пламно му защитаваха свободата на словото, в случай, че 2006г. господин Инджев го смъкнаха от ефир, господин Костов смъкна господин Трифонов от предаване, и тези хора, по чието време са се случвали тези неща, да приказват за свободата за словото - малко допълнително ми пристигна ", безапелационна бе Караянчева.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР