Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст | Каква зима ни чака

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.
Your browser does not support the audio element.
Идването на промоциите " Черен петък " и отварянето на Коледните пазари неизбежно бележат приближаващите празници и приближаващата зима. На фона на климатичните промени, отминалото доста горещо лято и загатна за високите температури от предишния декември, разумно си задаваме въпроса каква зима ни чака в този момент. В този подкаст на " Гласът на Капитал " си приказваме за времето: какви са прогнозите на учените, има ли защо да се тормозим, а и по какъв начин световното стопляне и естествените явления въздействат на другите браншове на стопанската система.

Гости са редакторката в " Капитал " Ани Коджаиванова и журналистът Евгени Ахмадзай. Ще чуете:

Какво предвиждат климатолозите? Какво дефинира " новия климат "? По-влажна ли ще е зимата, поради топлите води? И крие ли опасности това? Има ли риск от рискови събития - наводнения, стихии, циклони? Дали зимата се измества към по-студени април и май? Какви са резултатите за стопанската система?
Реклама Свързани публикации Зелените цивилен начинания, които София би трябвало да поддържа 22 ноември 2023, 17:37 Подкастите на " Капитал " са към този момент и в Storytel 19 ноември 2023, 11:55 Има по какъв начин улиците да са подготвени за дъждовете 7 септември 2023, 16:53 Готова ли е София за нискоемисионните зони 21 август 2023, 11:37 Подкаст | Възход и проваляне на българския домат 11 август 2023, 07:27
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР