Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в

...
Гласът на Капитал Гласът на Капитал“ е седмичен подкаст, в
Коментари Харесай

Подкаст | Изборите, от които ще има голям ефект

Гласът на Капитал

„ Гласът на Капитал “ е седмичен подкаст, в който публицистите описват най-важната история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор.
Your browser does not support the audio element.
Изборите за кмет и общински съвет тази година не провокираха особена интензивност, въпреки и на доктрина да са най-близки до всекидневието на хората. Но забавното е, че резултатите от тях са напът да трансформират доста: първо, директно, поради новите кметове в огромните градове само че и второ, тъй като ще провокират редица събития, свързани с бъдещето на държавното управление, както и с това на партиите вляво и вдясно. В този епизод беседваме с журналистката Полина Паунова и с основния редактор на " Капитал " Алексей Лазаров и за главните заключения от резултатите, по какъв начин ще се отразят на (не)коалицията, следствията от разрушаването на модела ГЕРБ, разчитащ в голяма степен на общинските бюджети, както и за пътя пред изгрялата лява звезда Ваня Григорова.

В диалога ще чуете още:

Има ли победител от тези избори? Очаква ли се и по какъв начин те да повлияят на групировката на национално равнище? Защо беше толкоз сложна успеха на Васил Терзиев в София? Какъв е пътят пред Ваня Григорова и задава ли се нов ляв план? Може ли да се усети бърза смяна в градовете?
Реклама Свързани публикации Подкаст | Преди втория тур - какви са изводите от " опраскания " избор за локалните парламенти 3 ноември 2023, 12:14 Местни избори 2023 | Васил Терзиев отпред в София с безапелационна преднина, първи данни за всички огромни градове 29 октомври 2023, 20:14 Подкаст: Какво зависи от локалните избори 27 октомври 2023, 12:37
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР