GetDataBack е мощен инструмент за възстановяване на загубени, изтрити или

...
GetDataBack е мощен инструмент за възстановяване на загубени, изтрити или
Коментари Харесай

GetDataBack 4.33

GetDataBack е мощен инструмент за възобновяване на изгубени, изтрити или развалени файлове. Програмата е в положение да върне файловете даже след формат на твърдия диск на ниско равнище, както и при положение на загуба на информацията в резултат на срив на стратегия или физическа щета на носителя. Програмата има комфортен интерфейс и се отличава с висока скорост на работа.

След всяко потребление на GetDataBack вие ще бъдете повече от признателни, тъй като на всеки му се е случвало да губи скъпи дани – дали заради невнимателно заличаване, дали заради нежелателен формат или просто учудваща загуба на информация. Това приложение ще ви помогне да възстановите напълно данните си, като най-после ще помислите, че сте очевидци на знамение. С негова помощ можете да възстановите данни от устройство, което даже не се разпознава от Windows. Какво повече да кажем, остава единствено да го пробвате. Лиценз: Платен (Shareware) .
#td_uid_43_5a8a7bcbad6dc.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2012/09/GetDataBack2-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 1
Официална страница
Изтегли: GetDataBack 4.30 за FAT (2.55 MB)
Изтегли: GetDataBack 4.30 за NTFS (2.51 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР