На 9 май, Денят на Европа, Мото-Пфое стартира доставката на

...
На 9 май, Денят на Европа, Мото-Пфое стартира доставката на
Коментари Харесай

160 нови Defender-a ще помагат за опазването на българските граници

На 9 май, Денят на Европа, Мото-Пфое започва доставката на 160 броя Defender за потребностите на Гранична полиция. На специфична гала шефът на Гранична полиция и министърът на вътрешните работи получиха първите 40 автомобила. Тази доставка е част от широкомащабен план, съфинансиран от Европейския съюз, за възстановяване на ръководството на границите и визовата политика за интервала 2021 – 2027 година. През 2009 година Мото-Пфое достави 190 броя Defender. Сега, 13 години по- късно, Гранична полиция ще разчита на новото потомство от иконичния офроудър.

Мото-Пфое активизира напъните си в снабдяване на колите за рекордно малко време в сегашните условия на автомобилния пазар, като за следващ път затвърди ангажираността на JLR към Гранична полиция и силите на реда, с които компанията е сътрудничила неведнъж през годините. С това Мото-Пфое потвърждава още веднъж корпоративната си отговорност и обществен дълг, осигурявайки европейската сигурност като част от целите на съюза.

[email protected]

От 1948 година Defender е знак на издръжливост и мощност, въплъщава се с изключителна надеждност и е логически избор за експедиции в труднодостъпни места по света. Новото потомство Defender e оборудван със профилирана високотехнологична система за всевъзможни терени – Terrain Response, датчик за дълбочина на прегазване, задвижване на четирите колела, двустепенна раздатна кутия, помощник за втурване по надолнище, система за подкрепяне на потеглянето при ниско сцепление и доста други. Defender e идеалният избор за акции и интервенции в тежки условия, както и за надеждна засилена отбрана на границите на страната.

Всъдеходът е планиран и тестван до краен лимит, надалеч от стандарта за SUV моделите. Най-здравият Defender до момента дава отговор и на най-тежките условия с потенциал на изтегляне и прегазване в дълбоки води до 900 мм. Инженерната мисъл от най-високо равнище справедливо му печели наградата „ Най-добър авто дизайн “ на годишните World Car Awards. Характерният му контур го прави незабавно различим на всички места, като той остава правилен на пионерския дух, който е присъщ за Land Rover в продължение на повече от 76 години, задавайки стандарти за 4х4.

Иконичен по име, форма и качества, Defender е най-здравият и многолик модел в гамата на английската марка, като в него са заложени именити високопроходими благоприятни условия, надеждност и лесна поддръжка. Той е артикул на следена еволюция – могъща композиция от опита на Land Rover, потвърдени инженерни и софтуерни качества и нововъведения. Затова е най-търсеният модел за рискови експедиции и предизвикателни терени в целия свят. А фактът, че близо 60% от първите създадени коли Defender (1948 г.) са още в придвижване, потвърждава непреклонния дух на модела и неговите неограничени благоприятни условия.

С този значим план Мото-Пфое освен удостоверява своята ангажираност към сигурността и отбраната на границите на страната, само че и утвърждава позицията си като благонадежден реализатор за доставка на профилирани коли и съоръжение за силите за сигурността.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР