Германците се тревожат заради глобалното затопляне. Хиляди ученици се включват

...
Германците се тревожат заради глобалното затопляне. Хиляди ученици се включват
Коментари Харесай

Карайте коли на газ и каква е истината за електромобилите?

Германците се тревожат поради световното стопляне. Хиляди възпитаници се включват в митингите от акцията " Петъци за бъдещето " в Берлин и в други огромни градове. А над 50% от германците правят оценка ограниченията на държавното управление за запазване на климата като незадоволителни. Но в това време в Германия се продават от ден на ден мощни SUV-автомобили, които отделят изключително високи излъчвания въглероден диоксид. През 2019 година данните за продажбите на този тип коли даже накараха министърката на околната среда Свеня Шулце да се обърне към сънародниците си с апел да се ориентират към " по-икономични коли, които не харчат толкоз гориво ", а още по-добре, в случай че може да се откажат изцяло от автомобила.

Електромобилите не нанасят никакви вреди на природата? За страдание, през днешния ден това е към момента заблуда. Колкото и някои да се пробват да ни убедят в противното. Защо крият цялата истина за електрическите автомобили? Коментар на Е. Лилов. (26.03.2018)

През 2019 година в Германия са били продадени 3,6 милиона автомобила, по данни на Федералната работа за авто превоз. Това е връх за последните 10 години. Единствено през 2009 са били продадени повече коли - с 200 000 повече, само че тогава страната даваше награди за предаване на остарели коли.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР