Германците, които причисляват себе си към крайнодясното движение Граждани на

...
Германците, които причисляват себе си към крайнодясното движение Граждани на
Коментари Харесай

Шокиращи данни за Граждани на райха, Германия се облещи

Германците, които причисляват себе си към крайнодясното придвижване " Граждани на райха “, през последната година са се нараснали с 2000 души, достигайки 23 000, като 10% от тях са склонни към принуждение, написа в неделния си брой вестник " Билд ".

Тази година поддръжници на крайнодясното придвижване са направили 239 закононарушения, сподели немската вътрешна министърка Нанси Фезер. " Не става дума за безобидни фантазьори, а за лица, обвинени в тероризъм, които към този момент са арестувани. Разрешителните за оръжие на минимум 1050 членове на " Граждани на райха " към този момент са отнети " сподели още Фезер. Тя добави, че в близко бъдеще държавното управление ще затегне контрола върху притежанието на оръжие. 
-->
Движението " Граждани на райха " се заражда през 80-те години. Неговите сподвижници одобряват, че Германия съществува в границите си от 1937 година и не признават настоящото държавно управление. " Гражданите на райха " постоянно вършат възстановки на събития от военната история и организират секрети срещи. 

Дълго време специфичните служби допускаха, че придвижването не съставлява опасност за конституционния ред, защото то не е имало доста почитатели и добре построени структури. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР