Германският футболен съюз ще проведе заседание, на което ще бъде

...
Германският футболен съюз ще проведе заседание, на което ще бъде
Коментари Харесай

Германският футболен съюз обсъжда бъдещето на Льов и националния тим

Германският футболен съюз ще организира съвещание, на което ще бъде разисквано положението на националния тим в навечерието на европейското състезание по футбол. На срещата, която ще се организира на 4 декември, ще участва и мениджърът на Бундестима Оливер Бирхоф.

Германия нямаше усложнения да се класира за шампионата на Стария континент идващото лято, само че ранното отпадане на международното състезание през 2018 година, както и поредните провали в двете издания на Лигата на нациите носят терзания за идния шампионат, на който Мюнхен ще бъде един от 12-те домакини. Като за похлупак преди седмица селекцията на Йоахим Льов отстъпи с 0:6 пред Испания, което бе най-тежкото проваляне за Германия от 1931 година насам.

"На срещата на Германския футболен съюз на 4 декември Оливер Бирхоф ще показа и оцени актуалната обстановка в националния тим. Част от полемиката ще бъде обвързвана със загубата от Испания, само че ще бъде прегледано и развиването на тима през последните две години ", показват от футболната централа.

Льов води Германия към този момент 14 години и е най-дълго задържалият се народен селекционер в света сега, само че по всичко проличава дните му отпред на отбора са преброени. Бундестимът няма да има различен формален мач до март месец, а през юни ще играе на европейското състезание, където е в група "F " дружно с тимовете на Франция, Португалия и Унгария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР