Германската политическа партия "Алтернатива за Германия" (АГ) предлага за жените

...
Германската политическа партия "Алтернатива за Германия" (АГ) предлага за жените
Коментари Харесай

В Германия предлагат въвеждане на безплатни курсове по самозащита за жени

Германската политическа партия "Алтернатива за Германия " (АГ) предлага за дамите и девойките в цялата страна да се вкарат безвъзмездни курсове по самоотбрана, съобщи ДПА.

Антиимигрантската групировка упорства и да се разпространят листовки, предоставящи на дамите обстойна информация за ограничения за сигурност, които биха могли да подхващат "без прекалено много старания ".

Кандидатът за канцлер на АГ Алис Вайдел съобщи, че средствата за листовките и курсовете ще дойдат посредством отчасти преразпределение на парите за федералната стратегия за обществено приобщаване "Демокрация онлайн ", финансираща планове на локално, районно и национално ниво за попречване на радикализацията и поощряване на демокрацията.

Вайдел насочи това искане, откакто предходната седмица жена, излязла на открито да тича, беше изнасилена в парк в Лайпциг. След нападението жертвата трябваше да се подложи на незабавна интервенция на лицето.

Германската полиция търси за изнасилването мъж от "средиземноморски генезис ", на възраст сред 25 и 35 години. След този случай тя предизвести дамите, тичащи в парковете, да бъдат бдителни.

Подкрепата за АГ преди идните на 24 септември парламентарни избори в Германия се прави оценка от социологическите изследвания на стабилно ниво от към 8 %, което значи, че партията съвсем несъмнено ще влезе в Бундестага за първи път от своето основаване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР