Германската фирма ABT Sportsline разработи наточена версия Edition S за

...
Германската фирма ABT Sportsline разработи наточена версия Edition S за
Коментари Харесай

Още конски сили за Skoda Scala

Германската компания ABT Sportsline създаде " наточена " версия Edition S за Skoda Scala. Така чешкият хечбека към този момент е с добавена мощ, увеличаваща конските сили на 1.5-литровия турбо бензинов мотор от 150 на 190. Иновацията ще бъде създадена в лимитирана серия от 500 броя и ще се продава единствено в Германия.
 Още конски сили за Skoda Scala

Scala Edition S ще се предлага с шестстепенна механична скоростна кутия и задвижване на предните колела. В допълнение към усъвършенствания мотор, хечбекът получава окачване, намалено с 15 милиметра, 18-цолови джанти, нови седалки с тапицерия от черен плат и алуминиеви педали.

Германските дилъри към този момент са подготвени да одобряват поръчки. Наточеният хечбек коства 33 790 евро, което е с 9 400 евро повече от общоприетия модел с базов трицилиндров мотор с мощ 95 конски сили. Skoda Scala Edition S е построена въз основата на върховата настройка Monte Carlo.
 Още конски сили за Skoda Scala

Различава се от останалите в боядисаните в черно корпуси на страничните огледала, решетката на радиатора и вложките в предната ризница. Ще напомним, че Skoda Scala излезе на европейския пазар през 2018 година и към момента няма версия RS, тъй че разновидността Edition S от ABT Sportsline може да запълни тази празнота.

Хечбекът е основан на модулната архитектура MQB-A0 с полунезависимо задно окачване и задвижване единствено на предните колела. Новото Volkswagen Polo е построено на същата платформа. В Европа и у нас Scala се предлага с турбодвигател 1.0 TSI (95 или 115 к.с.), с четирицилиндров 1.5 TSI (150 к.с.) и с дизел 1.6 TDI с мощ 115 к.с.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР