Германия и Франция поддържат прекалено близки връзки с Русия в

...
Германия и Франция поддържат прекалено близки връзки с Русия в
Коментари Харесай

Качински скочи срещу Германия и Франция. В какво ги обвини

Германия и Франция поддържат прекомерно близки връзки с Русия в подтекста на войната в Украйна. Това декларира полският вицепремиер Ярослав Качински в изявление за немския вестник " Велт ", оповестено през днешния ден и представено от Агенция Франс Прес.

" Германия, сходно на Франция, е доста благоразположена към Москва ", споделя Качински, който е и водач на ръководещата полска партия " Право и правдивост ".

Но той е още по-критичен към политиката на Берлин. " От години немското държавно управление не желае да забележи какво прави Русия под управлението на Путин и през днешния ден ние виждаме резултата ", акцентира той и установи, че " Полша не е удовлетворена от ролята на Германия в Европа ". По думите му Берлин се пробва " да възроди това, което имперският канцлер Бисмарк е направил ", а точно: " доминация на Германия един до друг с Русия ".

Полският водач упрекна Германия, че не доставя задоволително оръжия на Украйна и че отхвърля най-малко да наложи ембарго на вноса на съветски нефт. Качински счита, че Русия печели от износа на нефт пет пъти повече, в сравнение с от продажбите на природен газ, написа dir.bg.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР