ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията,

...
ГЕРБ сме отговорни и търсим път за единението на нацията,
Коментари Харесай

Борисов: Само единни ще излезем от кризата, нищо не се постига с омраза

ГЕРБ сме виновни и търсим път за единението на нацията, за съединението на силата, с цел да излезем от рецесията. Какво ще реализираме с тази ненавист? Народът би трябвало да бъде обединен и всеки политик, който си разрешава да разединява народа, би трябвало да получи пестник от него на изборите.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с членове и симпатизанти на партията в Ловеч.

Бившият министър председател напомни, че през днешния ден са можели да дойдат до Ловеч по Автомагистрала „ Хемус “, чието строителство беше замразено от кабинета на „ Промяната “. Той цитира днешното изявление на районния министър Иван Шишков, който съобщи, че прекъсването на нейното създаване е идиотия.

„ Днес Шишков сподели, че прекъсването на „ Хемус “ е идиотия. Идиотия може да се извърши единствено от идиоти “, сподели Борисов и напомни, че всички инфраструктурни планове, които имат стратегическо значение за развиването на страната са спрени от тандема Петков-Василев, до момента в който са били на власт през последните към две години първо като министри на стопанската система и финансите в служебните държавни управления, а по-късно със личен кабинет, управлявал 7 месеца. „ Две години безпорядък и цялостен застой. Народ, който се ръководи от идиоти и продължи да го прави след 2 години, това ще си за наша сметка “, заключи Борисов.

Той акцентира, че „ Промяната “ води българите във висините… на цените на горивата и единствено след тяхното събаряне от властта те са почнали последователно да слизат надолу.

Борисов напомни, че от началото на годината 4,7 милиарда лв. са излезли от джобовете на българските жители към „ Газпром “ и „ Лукойл “. „ Асен Василев е цар на схемите. Не мога да му го отрека като виждам по какъв начин се е оправил с Газпром и Лукойл “, сподели той.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че министерството на финансите постоянно се е ръководело от рационални хора до идването на Василев там. „ Но там пристигна знамение и падна и този бастион на стабилността “, акцентира Борисов.

Според него Василев е заложил капан на служебното държавно управление, което е трябвало да изтегли заем, с цел да покрие разноските завещани му от тандема Василев-Петков. С тези пари ще бъдат платени пенсии, заплати и даже са дадени 800 млн. лева на „ Булгаргаз “ да купи „ синьо гориво “, в случай че го откри отнякъде. „ Вие виждате ли танкер да плава по Осъм “, иронизира Борисов пред жителите на Ловеч във връзка на тежката газова рецесия, завещана от Промяната.

„ Поставиха всички на колене и не престават да изясняват по какъв начин не им е стигнало времето. Не седем месеци, а съвсем две години бяха министри “, напомни Борисов.

Десислава Атанасова съобщи, че Петков и Василев, които дефинира като свои обичани „ анимационни герои “, би трябвало да понесат отговорност и тя ще им бъде поискана от институциите. „ Българските институции потвърдиха, че работят. Те взеха решение, че шайката Киро, Асен, Рашков и компания нелегално са арестували Бойко Борисов. Рашков ще носи отговорност за своите думи и неистини, ГЕРБ заведе иск против него за 100 хиляди лв. за чувалите, за изядените хора и за всичките му неистини “, сподели Атанасова.

Георги Георгиев, който е повдигнат за депутат от Ловеч, съобщи, че има два пътя - единият е ГЕРБ, другият е неверен. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР