ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната-Демократична България се регистрираха за местните избори

...
ГЕРБ-СДС и Продължаваме Промяната-Демократична България се регистрираха за местните избори
Коментари Харесай

Терзиев: Кандидатът на ГЕРБ-СДС е най-големият ми конкурент на изборите

ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” се записаха за локалните избори в Общинската изборна комисия в София. Двете обединения избраха да внесат документите си в Деня на столицата - 17 септември.

„ Днес представяме претендентите за районни кметове. Кой е номиниран за София – ще разбере до няколко дни. Днес е значимо да обърнем внимание на районните кметове, защото имат извънредно значима задача. Управлението на града не е детска игра ”, сподели Георги Георгиев, ръководител на СОС от групата на ГЕРБ-СДС, представен от .

" Нямаме самообладание да осъществим обещанието ни да се явим обединени на тези избори. Всички демократични, прогресивни хора да дадем подтик на града ". Това съобщи Васил Терзиев, претендентът за кмет на ПП-ДБ, представен от БГНЕС.

Терзиев разяснява, че вижда претендента на ГЕРБ-СДС като най-големият си съперник в локалните избори в София. 

" Социологическите изследвания показват, че те са най-големите ни съперници ", сподели още Терзиев. 

Той означи, че главните проблеми, които вижда са тези с въздуха, канализацията и презастрояването. 

Терзиев разясни, че е счупена връзката с бизнеса и жителите. 

" Има мощна концентрация, по тази причина желаеме да дадем верните контролни принадлежности на районните кметове, без значение от коя партия са, с цел да имат решение за жителите, като най-близки до тях и да ги отстояват ", акцентира Васил Терзиев.

Кои са другите претенденти за столицата? 

От „ Продължаваме промяната-Демократична България ” издигнаха Васил Терзиев. Кандидатът на „ Възраждане ” е Деян Николов, а Българска социалистическа партия към този момент утвърдиха Ваня Григорова. Движение за права и свободи и „ ИТН ” се чака да оповестят кандидатурите си идната седмица. Кандидат за София е и самостоятелният народен представител Радостин Василев. Вили Лилков беше повдигнат от гражданската самодейност „ Синя София ”, а Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация.

Партиите и обединенията могат да се записват в Общинските изборни комисии до 18 септември, а до 26 септември могат да записват и листите си с имената.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР