ГЕРБ поискаха оставката на кабинета от парламентарната трибуна. Още при

...
ГЕРБ поискаха оставката на кабинета от парламентарната трибуна. Още при
Коментари Харесай

ГЕРБ поискаха оставката на кабинета от парламентарната трибуна

ГЕРБ желаеха оставката на кабинета от парламентарната естрада. Още при излизането за декларацията на партията, групата на " Продължаваме промяната " напусна залата.

ГЕРБ упрекна премиера Кирил Петков в разпореждане на противозаконни арести. Повод стана анулираната през днешния ден заповед за ареста на водача им Бойко Борисов. Председателят на парламентарната група Десислава Атанасова срещна депутатите със наличието на правосъдното решение.

Във втората половина на декларацията тя разяснява, че всичко това значи, че българският съд е споделил, че Бойко Рашков и неговото Министерство на вътрешните работи правят противозаконни дейности.

От ГЕРБ се обърнаха към премиера с думите " клети господин Петков ". Питаха го кой го е предиздвикал да започва това начинание с думите " Никой не е над закона ".

Казаха, че е станал министър председател по силата на някаква буря. Призоваха го да не прави нищо повече, да спре да приказва и " да се върне към търговията на дребно! ".

Декларацията приключи с " Оставка, дилетанти! ". След декларацията " Продължаваме промяната " се върнаха в залата и дадоха отговор на ГЕРБ, че Кирил Петков е станал министър-председател със стихията на вярата на българските жители за правдивост.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР