Георгий Тука е бивш заместник-министър на временно окупираните територии и

...
Георгий Тука е бивш заместник-министър на временно окупираните територии и
Коментари Харесай

Защо разпадането на Русия на 8-10 части е по-възможно от всякога |

Георгий Тука е някогашен заместник-министър на краткотрайно окупираните територии и вътрешно разселените лица, някогашен началник на ВГ в Луганск. Анализът му е оповестен в украинското издание " Главред ".

Днес единствено едно събитие дели Руската федерация от началото на разпада. Русия би трябвало да изчезне от картата на света като единна страна във типа, в който съществува в този момент. Тя би трябвало да се трансформира в редица самостоятелни страни.

Когато ми споделят, че това е химера, постоянно давам отговор, че помня доста добре положението на Руската федерация при започване на 90-те. Тогава Уралската национална република, отпред с губернатора ѝ, даже отпечата свои лични пари.

Татарстан и Башкортостан затвориха въздушното си пространство за самолетите на тогавашния Аерофлот. Провъзгласено беше основаването на Далекоизточната национална република. По това време допитване измежду популацията в Калининград сподели, че повече от 90% се считат за част от Европейски Съюз, а не Русия. Прекрасно помня всичко това.

Затова разпадът на Руската федерация е изцяло вероятен. И войната в Украйна може да даде подтик на този разпад.

Впрочем това в огромна степен зависи от позицията на Съединени американски щати и Англия. Защо?

През 90-те години, когато стартира процесът на разпад на Русия тъкмо британците и американците се изплашиха от възможните последици от неконтролираното разпространяване на нуклеарни оръжия и оръжия за всеобщо заличаване.

И точно с помощта на дейностите на Съединените щати беше допустимо да се резервира Русия в сегашната ѝ настройка.

Малко хора си спомнят, само че в тези дни три товарни самолета с пари в брой кацнаха в Русия: два в Москва, един в Санкт Петербург. Това беше направено, за да бъде подкрепена съветската стопанска система, която беше на командно дишане.

Именно в тези дни се появиха " бутчетата на Буш ", над които към момента се подиграват съветските пропагандисти. Но точно с помощта на тези пилешки бутчета съветското общество беше избавено от неизбежен апетит.

Днес в Съединени американски щати е настояща същата парадигма, която беше в действие през 90-те години. Ако е допустимо тази парадигма да се промени в друга – че Русия неизбежно ще се разпадне на 8-10 самостоятелни страни, само че с определяне на надзор върху разпространяването на оръжия, няма да има спънки, които да предотвратят разпадането на Руската федерация.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР