Георги Марков вещае АПОКАЛИПСИС: Чака ни война, Русия ще ни

...
Георги Марков вещае АПОКАЛИПСИС: Чака ни война, Русия ще ни
Коментари Харесай

Георги Марков: САЩ и Русия постигнаха своето - съсипаха Европа и я направиха за смях

Георги Марков вещае АПОКАЛИПСИС: Чака ни война, Русия ще ни удари. А Байдън желае война преди изборите есента. Радев връчва мандата на Корнелия - лебедовата й ария. Ще изберат за министър председател Минчев, който смъкнаха като началник на Народно събрание?! Това е слънчасала страна

- Г-н Марков, Вие сте с огромен политически опит, парламентарен арбитър, като правист сте били и юрист. Как гледате на кандидатурата на Никола Минчев за министър председател, която се стартира. А и той сподели, че е подготвен да поеме тази отговорност...

- Да си свалиш ръководителя на Народното събрание, а дни по-късно да го избереш за министър председател, е парламентарно и политическо слънчасване. България е гроги. Колегата е млад, искам му един ден да доближи класата на Данчо Соколов, Сашо Джеров, Рени Цанова, Петьо Корнажев, Христо Данов, Васко Гоцев и прочие Бог да ги елементарни! Засега той е един от хилядите млади юристи, с лопата да ги ренеш.

Героично е, че поема отговорност да ни ръководи. Проблемът е, че заради неналичието на политически опит не знае какво ни чака.

- А какво ни чака?

- Чака ни присъединяване във война. Западът натиска Зеленски да почне нахлуване за освобождение на Донецк и Луганск. Рюте им дава холандски гаубици, англичаните - други тежки оръжия. За страдание, това не е в полза на украинците. Ще последва свиреп удари по въздуха. Киев може да е изпепелен. Затова Америка изтегля всичко що е американец от Киев.

- А ние какво сме отговорни, смятате, че Русия ще удари и нас ли?

- Дето вика Калфин, целия свят знае, че въоръжаваме Украйна посредством трети страни. Нещо повече, на 16 юни по Германската ZDF Зеленски ни благодари обществено за тази военна помощ. Шолц дълго време се опъваше да праща оръжие на Украйна. Отговаряйки на въпрос, сподели, че няма формулировка дали пращането на оръжие е присъединяване във войната. Зависи от гледната точка, а тази на руснаците е, че сме страна във войната.

Само една бомба и Сопот няма да го има. Това е мотив член 5 от Натовския контракт да влезе в деяние. 100 дни преди изборите в Америка Байдъните се нуждаят от този конфликт, с цел да отвлекат вниманието от проблемите вътре в страната. Тръмп смята, че Щатите се разпадат.

- Истински апокалипсис чертаете! Закуската в американското посолство на някои политици от " верните " партии е без казус у нас. Прилича на договорка и напън. Но въпреки всичко Даниел Митов от ГЕРБ сподели, че не са говорили за кабинет...

- Вярвам на Митов. За какво да им присяда закуската. Преди дни департаментът на Съединени американски щати ни заповяда да има държавно управление. Такава фамилиарност нямаше и по руско време. Пазеха ни от малко малко от обществено оскърбление.

Всъщност това е втората обществена закуска в западно посолство. Първата бе във френската амбасада през януари 1989 година от незабравимия президент Митеран с български дисиденти. За перестройката, несъмнено, сегашните участници в закуската, без да ги наскърбявам, са надалеч от класата на тогавашните. Нито Мустафа е Митеран, нито Вигенин може да се съпоставя с лекар Желев, Блага Димитрова Йордан Радичков, Радой Ралин, Светлин Русев...

Считам, че сега сме колония на половин Америка. Другата Америка е на великия Доналд Тръмп, който е срещу глобализма, колониализма, цветните революции, износа на народна власт.

- Кой предвиждате да бъде мандатоносител на последващо държавно управление?

- Политическото кавалерството изисква да е Нинова. Тя откри Радев посредством президента на Локо-София и го издигна за държавен глава. Бойко унищожи Корнелия от пердах и тя не можа да стане министър председател. Ще изкара още някой и различен месец вице за разтуха. Ако стане мандатоносител с 26 депутата, ще е лебедовата й ария.

- Считате, че въпреки всичко ще има държавно управление, по този начин ли?

-Радой беше споделил: На българина всичко може, стига да му се разпореди! То ни е предоставено, приятелю. Няма мърдане.

- Орбан, Вашият идол, сподели че Европейски Съюз се простреля в гърдите с енергийните наказания, от които засегнатите са не руснаците, а европейците...

- Точните думи на Виктор са: Европейски Съюз се простреля в белите дробове. Наистина, Урсула, Щолц, Рюте, Макрон и компания са за съд. Те са безумци. Защо в 21 век ще живеем зимата като скотове - без ток, на свещи, без топла вода, а руснаците ще къркат водка на топло?

Съединени американски щати и Русия реализираха своето - унищожиха Европа и я направиха за смях, и всичко това на гърба на украинците, които бяха прелъстени и използвани.

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР