Георги Кадиев, една от най-известните фигури в БСП, напуснал партията

...
Георги Кадиев, една от най-известните фигури в БСП, напуснал партията
Коментари Харесай

Георги Кадиев си намери мястото, става водач на ЛЕВИЦАТА в Стара Загора

Георги Кадиев, една от най-известните фигури в Българска социалистическа партия, напуснал партията поради лидерката Корнелия Нинова, разгласи публично, че ще води листата на " Левицата ". Новосъздадената групировка сплоти скорошни и остарели отцепници от столетницата. А ето и какво написа Кадиев в профила си във Facebook: 

" Уважаеми другари, към този момент мога да потвърдя, че ще повеждам листата на ЛЕВИЦАТА в прелестна Стара Загора.
Преди две години бях лидер там, тогава в листата на Българска социалистическа партия. Направихме мощна акция и резервирах страхотни мемоари и другарства.

Искрено имам вяра, че лявото има късмет единствено в случай че се обединим. Очевидно в този момент и с това управление на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да стане, само че това е бъдещето.

Обичам област Стара Загора. Защото тя е мини-образ на България.

Има планински северни общини, равнинни южни общини, мощна промишленост, развито селско стопанство, има историята на Шипка и Бузлуджа, има просвета и именитите Берое и толкоз прелестни хора. И имаме нашите дела: Марица-Изток и прекъсване на потресаващата дългогодишна корупция в общините и държавните компании.

Ако имате предпочитание да се включите в акцията, в случай че желаете да видите от ръка разстояние българската политика и в случай че вярвате, че всичко това има смисъл- пишете ми.
Имаме потребност от вас!

До на следващия ден в Стара Загора, Казанлък, Чирпан, Павел Баня, Гурково, Николаево, Мъглиж, Гълъбово, Раднево, Братя Даскалови и Опан. "
ТЕМА преди 1 ден 2511 преди 7 дни 2003 преди 8 дни 3658
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР