Георги Христов направи доста тежко признание навръх Коледа и се

...
Георги Христов направи доста тежко признание навръх Коледа и се
Коментари Харесай

Георги Христов с тежко признание на Коледа

Георги Христов направи много тежко самопризнание точно на Коледа и се върна обратно в годините, с цел да си спомни най-тежкото си Рождество Христово - първото, което е посрещнал без майка си.

" През последните десетилетия оскотяхме. Забравихме какво е добрина, какво е състрадание, забравихме да бъдем човечни. Щастието е друго нещо – то не е в парите, макар че те в действителност дават сигурност за идващия ден ", показа артистът в скорошно изявление за предаването „ Преди обед “. И прибавя:

" Обичта е най-важната! Да предложиш безплатно топлина… Обичта даже е по-важна от любовта, не че я отхвърлям ".

Спомня си, че през детството Коледа е с аромата на двата типа саралии, които баба му правила – по нашенска рецепта и друга, присъща за гръцко-македонския край, откъдето е родът му.

За най-тежката си Коледа споделя, че е първата без майка му. Убеден е, че човек би трябвало да не помни неприятните мемоари.

Георги Христов описа още по какъв начин създателите на текста и аранжимента на песента " Бог се роди, Коледо " му забранили да извършва празничния шлагер, тъй като се скарали между тях. Въпреки това обаче, той написал свои стихове и по този начин песента още веднъж оживяла за публиката.

Новият му албум се чака да се появи през новата 2021-ва година, с който изпълнителят ще означи и своя креативен празник. Той към този момент е записал половината песни от него. Между тях има и по-стари, които не са придобили полагащата им се известност във времето, и шест-седем напълно пресни. Парчето, което е направил напълно неотдавна с двама близки другари, е „ Искам единствено “ - по стихове на Силвия Михайлова и с музика на Джани Фиорентино, с който имат към този момент няколко взаимни плана.

Засега огромния концерт в зала 1 на НДК е отсрочен за 4 ноември 2021 година поради коронакризата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР