Георги Гьоков от БСП категорично заяви, че няма да подкрепят

...
Георги Гьоков от БСП категорично заяви, че няма да подкрепят
Коментари Харесай

Георги Гьоков, БСП: Няма да подкрепим правителство с мандат на ГЕРБ

Георги Гьоков от Българска социалистическа партия изрично съобщи, че няма да поддържат държавно управление с мандат на ГЕРБ.

" Българска социалистическа партия инициира срещата за сметки, приходи и цени, с цел да се дефинират целите на всички партии ", това сподели още той.

“Ние се опитваме на насочим бъдещата работа на Народното събрание в това, което е най-добре за българите - да има бюджет и постоянно държавно управление. Всичко друго ще води до неустойчивост и неспособност да се поддържа народа ”, изясни Гьоков пред . 

“За страдание се вижда, че и с втория мандат би било мъчно да се сформира държавно управление ”, добави той.

 Гьоков посочи, че при такава обстановка Националния съвет на партията ще се събере, с цел да разиска тази опция, само че и напомни, че има съществено разделяне по тематиката “въоръжаване на Украйна ”. “Ние не сме отстъпили от тази линия ”, безапелационен бе Гьоков.

Българска социалистическа партия ще постави всички старания да сформира държавно управление, в случай че третият мандат отиде при тях, уточни още той. “Ще се обърнем към всички отвън ГЕРБ, Движение за права и свободи и “Възраждане ”, разяснява той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР