Георги Георгиев от ГД БОЕЦ осъди прокуратурата на обезщетение за

...
Георги Георгиев от ГД БОЕЦ осъди прокуратурата на обезщетение за
Коментари Харесай

БОЕЦ осъди прокуратурата

Георги Георгиев от Групово дело БОЕЦ осъди прокуратурата на обезщетение за претърпените неимуществени вреди от нелегално привличане като обвинен за осъществяване на закононарушение, съобщи Евроком. Става дума за сигнала на БОЕЦ, в който те разкриват, че на контактните лица не се вършат PCR проби по заповед на НОЩ, което докара до гърмеж на болестта във Видин, С. Загора, Благоевград и други места през април предходната година.

Ето какво написа той във Facebook:

ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България, със седалище гр.С., бул.В. №2 да заплати на Г.Б.Г. с адрес *** с ЕГН **** сумата от 8 000.00 лв., представляваща обезщетение за претърпените неимуществени вреди от нелегално привличане като обвинен за осъществяване на закононарушение по чл.326, ал.1 Наказателен кодекс, по което обвиняване е оневинен с решение №213/29.07.2020г. по АНД 458/2020г. ВРС, доказано с решение №1/15.02.2021г. по ВАНД 173/2020г. по разказа на Оценка за съвместимост Видин, ведно със законната рента, считано от 26.02.2021г до окончателното издължаване, като желае до цялостния претендиран размер над присъдената сума до сумата от 11 000.00 лв. – отхвърля.

ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България с адрес гр. С., бул.В. №2 да заплати на Г.Б.Г. с адрес *** с ЕГН **** сумата от 1 290.00 лв., представляваща обезщетение за претърпените имуществени вреди от нелегално привличане като обвинен за осъществяване на закононарушение по чл.326, ал.1 Наказателен кодекс, по което обвиняване е оневинен с решение №213/29.07.2020г. по АНД 458/2020г. ВРС, доказано с решение №1/15.02.2021г. по ВАНД 173/2020г. по разказа на Оценка за съвместимост Видин, ведно със законната рента, считано от 26.02.2021г до окончателното издължаване, както и разходи по делото в размер от 8.00 лв. държавна такса.

ОСЪЖДА Прокуратурата на Република България с адрес гр. С., бул.В. №2 да заплати на юрист К. Д. Д. *** адвокатско заплащане в размер 794.50 лв..

Решението предстои на въззивно обжалване.

СТАВА ДУМА за " Ковид делото ", по което ми бяха повдигнати обвинявания поради разкритията на БОЕЦ, че на контактните лица не се вършат PCR проби по заповед на НОЩ, което докара до гърмеж на болестта във Видин, С. Загора, Благоевград и други места през април предходната година. Принудихме институциите да реагират и даде задействат тогава, разкрихме несъответстващите им и незаконни дейности, само че платихме ужасна цена. Стотици инфектирани, десетки умряли. Ако БОЕЦ не бяхме реагирали статистиката щеше да бъде в пъти по страшна. За да прикрие дейностите на държавното управление и НОЩ, и да ми затвори наложително устата прокуратурата ми повдигна обвинявания. Помните ли какъв брой стръвни бяха тогава? По бързата процедура, незабавно престъпна регистрация, заповед за наложително довеждане, призовки, изказвания, тонове мръсотия в свинските парцали и тн. Нищо не съумяха да реализират. Но една година бе тежка борба дружно с всички останали борби. Първо съда ме оправда на всички инстанции, а в този момент към този момент и прокуратурата е наказана за това мракобесие!

Това е знаково дело и значима обща победа за всички бойци и жители.

Благодаря за поддръжката!

Поздравления и за смелостта на арбитър Николова!

Боеца юрист Камен Добрев бе мой бранител по тези каузи.

Прокуратурата ще си заплати, само че е време Гешев, Буда, Пеевски и бандата им да заплащат персонално за осъществените закононарушения и погрома върху страната.

Докато политиците си играят на политика, БОЕЦ действаме и водим действителна борба среща мафията и злото завладяли страната ни.

Продължаваме! Имайте религия, ще се преборим с всичко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР