Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по дигитализация. Това

...
Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по дигитализация. Това
Коментари Харесай

София с нов заместник - кмет по дигитализация

Генчо Керезов е новият заместник-кмет на София по цифровизация.

Това сподели кметът на София Йорданка Фандъкова при инспекция на построяването на Център за модерно изкуство в Южния парк на мястото на някогашната „ Топлоцентрала “ на НДК, отбелязва offnews.bg.

Позицията се освободи откакто Владимир Данаилов отиде във Фонда на фондовете.

Направих доста срещи и изявленията, тъй като е доста значимо какъв човек ще застане на този пост, сподели Фандъкова.

„ Това е позиция, изискваща доста сила за смяна, а младежите са носители на тази сила. Генчо Керезов е млад, деен човек. Водих диалози с представители на бизнеса по време на предизборната ми акция и се срещнах с доста младежи, които ме впечатлиха с желанието си за смяна, само че и желанието да вземат участие. Един от тях беше Генчо. Той е приключил Международни стопански връзки в София, работи в огромна интернационална финансова компания, специализира на разнообразни места в Европа “, съобщи още кметът.

Най-много ме впечатли, че е управлявал внедряването на цифрова система за ръководството на екип от 1300 души за тази компания. Избира да се върне в София и да стартира изначало със личен бизнес. Със свои другари вършат стартъп в областта на цифровите технологии. Той е подготвен за смяна. Важно е индивидът, който ще работи в този бранш, да има непоносимост към тежка администрация. Надявам се да успее да направи връзката с бизнеса в София, добави Фандъкова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР