Гърция спира ваксинирането срещу коронавирус за длъжностни лица заради негативни

...
Гърция спира ваксинирането срещу коронавирус за длъжностни лица заради негативни
Коментари Харесай

Гърция спира ваксините на държавници заради хейтове

Гърция стопира имунизирането против ковид за длъжностни лица поради отрицателни реакции в медиите, в които някои министри бяха упрекнати, че бързат да се имунизират преди лекарите. Аристотелия Пелони, от екипа на държавните представители, съобщи в ефира на радиостанция " Параполитика ", че " символичната имунизация на държавното управление и държавните чиновници е приключила с имунизациите, направени на 66 от лист със 128 длъжностни лица и към този момент описът се закрива ".

Пелони добави, че останалите " държавни чиновници, както всички гърци, ще бъдат имунизирани, когато пристигна редът им в графика на националната комисия по имунизацията ".

В интервала от 27 до 30 декември бяха имунизирани президентката на Гърция Катерина Сакеларопулу, министър председателят Кириакос Мицотакис, редица министри и представители на политически партии, които по този метод дадоха образец на обществото.

Ваксинацията на първите лица беше показана онлайн по малкия екран. Някои от министрите показаха насладата си в обществените мрежи, че са били по този начин бързо имунизирани, поради което бяха разкритикувани от опозиционни медии, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР