Галя от „Каризма” ще пръсне сутиена, забелязаха фенове на певицата.

...
Галя от „Каризма” ще пръсне сутиена, забелязаха фенове на певицата.
Коментари Харесай

Галя от Каризма изуми с пищните си форми

Галя от „ Каризма” ще пръсне сутиена, видяха почитатели на певицата. Преди дни тя изплува от мрака, в който се кри в продължение на цели 8 месеца. Започна стремително да разгласява свои фотоси в обществените мрежи, от които проличава, че е качила много килограми. Феновете ѝ обаче оповестиха, че е станала още по-хубава от преди, а най-хубавото в нея е гръдната ѝ обиколка, написа zajenata.bg.

В продължение на цели 8 месеца някогашната дуетна половинка на Миро не пусна и една своя фотография в обществените мрежи и не се появи в нито една медия. Феновете ѝ към този момент се чудеха дали в миналото още веднъж ще я видят. И тъкмо когато се бяха отказали да чакат, певицата реши да се появи в целия си искра, публикувайки фотография след фотография, без да употребява обичания на доста свои колежки фотошоп. По този метод звездата разкри, че е качила много килограми от последния път, в който се е показвала в общественото пространство. Между другото, тогава тя сякаш се беше заела да влиза във форма. Това се случи напролет. Малко преди своя 43-и рожден ден певицата беше решила да се втали до ограниченията, които имаше, когато беше на върха на славата си. 8 месеца след това заричане тя освен не е отслабнала, само че е напълняла, което обаче явно не я тормози, тъй като самоуверено показва форми, без да ѝ пука от възможни рецензии.

Невероятно, само че факт – когато някоя друга звезда скапе фигурата си, към нея нормално се излива вълна от негативизъм. При Галя обаче е противоположното – колкото повече пълнее, с толкоз повече обич я обливат нейните почитатели. Актуалната обстановка не прави изключение. Почитателите ѝ я хвалят, че е се е разхубавила. „ Прекрасна Галка! Много добре изглеждаш! Красавица!”, радват ѝ се почитатели. А един от тях е изключително прям: „ Ставаш все по-красива. Ще скъсаш сутиена”. Звездата не остава безмълвна пред този комплимент. Напротив, очевидно е удовлетворена: „ Да, не знам какво става хаха”, дава отговор тя.

Звездата изясни за какво е седяла в сянка в продължение на месеци. Занимавала се е с бизнеса си в Англия. Била се заела с нов план, който разработвала, само че в този момент е завършила с него и считала да се отдаде на релакс. Дали ще възражда музикалната си кариера, както смяташе да прави преди година и половина, не е ясно. В началото на 2020-а Галя се прибра в България, откакто не беше стъпвала тук от години. Тя одобри присъединяване в шоуто на Нова тв „ Като две капки вода”. Стъпвайки на сцената, певицата разгласи, че има предпочитание да продължи да пее и след финала на плана, въпреки че не го е правила от дълго време. Но по този начин и не последва нова ария от нейна страна. След месеци в България тя се завърна в Англия и още веднъж се зае с бизнеса си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР