Галена наследи Камелия на треньорския стол в „Гласът на България“

...
Галена наследи Камелия на треньорския стол в „Гласът на България“
Коментари Харесай

Галена проговори за интригата с Камелия по повод журито в Гласът на България

Галена наследи Камелия на треньорския стол в „ Гласът на България “ и не крие своите дълбоки благосклонности към изпълнителката на „ Луда по тебе “. Фолк певицата за първи път разяснява връзките си с Камелия и имала ли е опасения, че ще ги съпоставят като жури, написа Хотнюз.

„ Много одобрявам нейния метод в шоуто и за това не ми беше елементарно да приема. Но имах и потребност от предизвикателство. Правя го и за многообразие на самия формат, който е с нови правила, водещ. Не считам да копирам Камелия, а да покажа на феновете себе си такава, каквато съм. Обещах си го още, когато одобрих предлагането на bTV “ – споделя тя пред списание Diva.

Определя себе си като същинска и акцентира: „ Държа да съм достоверна – постоянно съм печелила с това. Дори да харесам нещо в театрално държание или показване на сътрудник, се старая да не го възпроизвеждам.

Работата ѝ изисква да влиза в облици и за това става част от музикалния формат. „ За да покажа коя съм в действителност, когато не съм в роля “ – декларира хитовата певица. Атрактивна, друга, завладяваща – такава е звездата, когато е пред своята аудитория, на сцената:

„ Там съм Галена, която се изключва от живота на Галина. Сякаш се затварям за всички събития от деня, не помня за болежка, нищо не може да ме разконцентрира. Ще ти опиша една преживелица от преди няколко години, когато излязох на сцената с бъбречна рецесия. Беше по Коледа, едвам успявах да заставам на крайници, а и нямаше кой да ме прегледа дори. Но кувертите в заведението – продадени, всичко се пука по шевовете. Управителят ми се примоли да отида, с цел да не разочарова хората. Съгласих се да се появя за 5 минути, да изпея едно парче и да се извиня за положението си и да си потегли. Адреналинът по този начин ме хвана, че пях 40 минути. Ето това прави с мен сцената ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР