Гаджето на Иво Аръков Габриела за първи път заголи гръд

...
Гаджето на Иво Аръков Габриела за първи път заголи гръд
Коментари Харесай

Гаджето на Иво Аръков се показа гола от спалнята

Гаджето на Иво Аръков Габриела за първи път заголи гръд в обществените мрежи. Двамата с известното ѝ гадже са на отмора в планината и уединението там очевидно предизвика младата дама да захвърли сутиена, а фотограф е самият артист, написа Шоу Блиц.

След горещите фрагменти от Камбоджа, където влюбените посрещнаха нова година, на които Габриела театралничи в дребен бански, в този момент тя е изцяло гола от топлината на спалнята на фона на снега извън. Гаджето на Иво Аръков къта в пазвата си цялостен 1 кг силикон. Крехката Габи вее големи гърди, които са дело на пластичната хирургия.

Младото момиче се е тутнинговало още за бала си и едвам е дочакала да навърши 18 години, с цел да може да си постави силикон.

Младата госпожица има по 500 кубика в гърда, които са сложени от обичания на родните звезди доктор Енчев, който няма мярка в кубиците и изпълва желанията на всички родни дами, които отиват при него, с цел да се снабдят с обилен бюст, написа " Хотнюз ".

Чаровната Габриела обича да демонстрира силиконовите си прелести, които мнозина мислят, че са естествени. Брюнетката впечатлила Аръков точно с големия си размер на сутиена, а по-късно си допаднали и като характери. Двамата са дружно от началото на коронавирус пандемията, като от няколко месеца не крият връзката си, само че и не я обявяват.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР