Г-н Митев, как се развива пазарът на складови и индустриални

...
Г-н Митев, как се развива пазарът на складови и индустриални
Коментари Харесай

БГСКЛАД организира трета международна конференция за индустриални имоти

Г-н Митев, по какъв начин се развива пазарът на складови и индустриални парцели все още?
Пазарът към този момент 2 години е доста друг. Смениха се много цели за доставки и предпазване. Два огромни фактора повлияха на пазарa. На първо място коронавирус рецесията и на второ войната в Украйна. Ние от БГСКЛАД постоянно изнасяме информация в медиите. Присъствието ни във всички съществени градове ни прави прецизен и правилен барометър при отразяването на измененията. Много цени на разнообразни артикули се подвигнаха. Цената на желязото и горивата основно повлияха върху строителството, а и оттова - на пазара. Как тъкмо и какво да чакаме? Има ли още други фактори, влияещи на пазара в България и Европа? Ще потърсим отговори на тези и други въпроси по време на проведената от нас " Трета интернационална конференция за индустриални парцели БГСКЛАД-2022 ". Конференцията ще се организира на 10 май 2022 година от 9:00 часа в гр. София в " Интер Експо Център ", зала " Витоша ", бул. " Цариградско шосе " №147.
Защо решихте след две години спиране още веднъж да извършите конференция?- Много се двоумях, само че аз и екипът на БГСКЛАД взехме решение да организираме конференцията. По време на пандемията организирахме онлайн конференция, само че за мен живият контакт е водещ в сходно събитие.
В развой на диалози и полемики по време на ивента, както и в паузите се раждат доста ползотворни хрумвания, както и оферти за покупко-продажби. Имаше много запитвания от вложители за последваща идна конференция, само че поради ограниченията поради коронавирус бяхме решили, че ще създадем събитие в първото комфортно време без рестрикции.

Искам да изкажа огромните си благодарности на госпожа Мирослава Александрова от " Глориент ", " Ист кръг ", също по този начин и на генералния ни спонсор господин Георги Вълканов, " държавна такса логистичен парк ".
Реклама
Изказвам благодарности и към всички останали спонсори, медийни и стратегически сътрудници.

Спонсори : " Ист кръг София ", " Глориент Инвестмънт БГ ", " СТАД ", " Евромаркет Кари " АД, " Кордеел България " ЕАД, " Парк промишленост София-изток ", АД, " Търговски център Европа ", " Логистичен парк София ", " Сико Логистик " Стратегически сътрудници : НСНИ, Камарата на строителите в България, Националната асоциация на строителните бизнесмени в България, " Арго Прима " ЕООД, охранителна компания " Скорпио " Медийни сътрудници : Industrialinfo.bg, Имоти.нет, Имот.бг, Логистика.бг, телевизия " Планета "
Каква е главната тематика и кои са акцентите на конференцията?- Основна тематика в конференцията е по какъв начин се промени пазарът на складови и индустриални площи след коронавирус пандемията и по какъв начин ще повлияе войната в Украйна.
Акценти в събитието са:
Реклама
Пазарът в страната и в Европа по време и след коронавирус пандемията Пазарът на индустриални парцели през погледа на БГСКЛАД Топ брокери - консултантите на индустриални парцели в България Развитие на огромните индустриални, логистични паркове и бази в България Пазарът на индустриални парцели в Централна и Източна Европа и прилежащите страни Бъдеще на пазара през погледа на компаниите, занимаващи се с съоръжение и услуги за индустриални парцели
Какво да чакат посетителите на събитието, забавни лектори?- Посетителите могат да чакат забавна и потребна информация за развиването на пазара в страната и Европа. Държавни институции, огромни логистични компании, задгранични посетители и доста други ще опишат за опита, провокациите и вероятностите пред себе си, развивайки своя бизнес в страната и в чужбина.
Топ консултанти от сферата за индустриални парцели в България се чака да се включат с лекции, с цел да споделят информация за образуването на цените, за търсенето и предлагането на парцели, и с това да очертаят главните трендове и провокации пред българския бизнес.
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Технологии 2 Войната в Украйна 3 Коментари и разбори 1 Войната в Украйна 2 Технологии 3 Енергетика 1 Технологии 2 Коментари и разбори 3 Политика Реклама
Разбира се, както при всяка наша конференция, гостите ще могат да гледат видеопрегледа на пазара, изработен от всички съществени офиси на нашите сътрудници в цялата страна.

Поканени са забавни български и задгранични лектори от България, Румъния, Гърция, Турция, Чехия, Словения, Унгария, Молдова, Полша.

От България са поканени: Никола Зикатанов (АИКБ), Любомир Николов ( " Колиърс Интернешънъл " ), Жоро Ангелов ( " Фортън " АД), Добромир Ганев (НСНИ), арх. Любомир Станиславов ( " Аутомотив клъстер България " ), Мирослава Александрова ( " Ист кръг София ", " Глориент Инвестмънт БГ " ), Веселин Шиваров ( " Сико Логистик " ), Даниела Бойчева ( " Си Ти Пи Инвест " ), Спас Шопов ( " Парк промишленост София-изток " АД), Георги Вълканов ( " държавна такса логистичен парк " ), Георги Шопов (Националната асоциация на строителните бизнесмени в България), Цветан Петров ( " Иво Петров архитекти " ), Иво Трингов ( " Кордеел България ЕАД " ), Ангел Ангелов ( " Евромаркет Кари " ), Илиян Терзиев (Камарата на строителите в България). Интригуващи се чака да бъдат презентациите Якоб Холек от компания " 108 AGENCY " с офиси в Чехия, Словения и Унгария (правил покупко-продажби за " Амазон ", " Али Баба ", СТП, " Голдман " и други огромни логистични проекти). От Турция Хакан Исметоглу ще ни опише забавни обстоятелства при консултантската си работа, той е осъществил много огромни и забавни планове в страната си. От Румъния с подробна информация за пазара ще ни зарадват Костин Баника от JLL, Мариан Орсу от Dunweell Industrial Brokerage и Калин Антон от ACE Development, PNK Group. Интересна презентация чакаме и от Сергей Годзила - Молдова, работещ на молдовския, съветския и немския пазар.
Как могат да се записват посетителите. Има ли понижения за по-ранни регистрации?
- Посетителите могат да видят точната стратегия към всеки миг и да се записват, като следват този линк:
Бюлетин Вечерни вести
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Вашият email Записване
Реклама
За записалите се до 1 май има 20% понижение на цената.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: Телефон за записване като преподавател или спонсор: +359 884 60 60 70 Телефон за записване като клиент: +359 878 87 97 96 Имейли за записване:,
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Строителство и имоти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР