Халфът на Рексам Анди Кенън описа своето второ поредно, изцяло

...
Халфът на Рексам Анди Кенън описа своето второ поредно, изцяло
Коментари Харесай

Звездата на Рексам се нуждае само от една дума, за да обобщи пътуването до Вегас, платено от Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени

Халфът на Рексам Анди Кенън разказа своето второ следващо, напълно платено пътешестване от холивудските съсобственици Райън Рейнолдс и Роб МакЕлхени до Лас Вегас след поредни промоции като „ специфични “.

Червените дракони резервираха своето място в Лига едно след второ място след Стокпорт в четвъртото равнище на британския футбол и бяха почерпени за напъните си от притежателите на Wrexham.

След като завоюваха оспорваната Национална лига, Рейнолдс и МакЕлхени проведоха платено пътешестване до Вегас за своя тим и беше същото и тази година. Момчетата от Рексам се любуваха на клубове, както и на прословутите празненства край басейна във Вегас и даже бяха съпроводени от МакЕлхени в една фотография. Изглежда, че има доста алкохол, само че тимът на Рексам няма да стартира предсезонната подготовка до идващия месец, до момента в който се приготвят за Лига 1.

„ Специално “, сподели Кенън, 28-годишен, в Instagram. Кенън играе основна роля и в двете промоции на Рексам, като Рейнолдс и МакЕлхени мечтаят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР