Футболният мениджър Лъчезар Танев не остана безразличен към острата реакция

...
Футболният мениджър Лъчезар Танев не остана безразличен към острата реакция
Коментари Харесай

Лъчезар Танев захапа журналист заради... Григор Димитров

Футболният управител Лъчезар Танев не остана апатичен към острата реакция на журналиста Петър Волгин към триумфите на Григор Димитров.

Ето за какво сътрудникът пусна писмо до медиите, в което написа следното :

" Уважаеми господин Волгин,

Прочетох Вашия коментар за Григор Димитров и ме обзе ужасно предпочитание да Ви отговоря. Първо, да Ви осведомявам за обща просвета, че в тениса реми няма.

Второ, очевидно не сте забелязали, че едно от дребното същински неща, които радват българския народ и му дава мотив за горделивост, са изявите на българските спортисти.

Трето, освен за България, а и за всяка една страна, топ-спортистите са най-хубавите посланици. В нашия случай спортисти като Христо Стоичков и Григор Димитров, сред многото други, популяризират и вършат известна нашата дребна страна.

Четвърто, не виждам нищо необичайно кумир за една нация да бъде състезател по същия метод както е един актьор, публицист, академик, публицист (разбира се, тук не става дума за Вас), преподавател и така нататък

За страдание във Вашия коментар прозира огромна комплексарщина и в действителност невисок разсъдък. Големите спортисти служат освен на личната си нация, а и на целия свят като образци за спортсменски дух, дисциплинираност, отговорност, човещина, обединеност на раси и религии, и какво ли не още.

И за последно ще Ви дам образец с един популярен състезател. Преди 8-9 години Институтът по Изследване на Репутацията със седалище в Ню Йорк направи едно обстойно изследване в целия свят по отношение на коя персона има най-голям рейтинг на известност (би трябвало да знаете какъв брой човешки качества, духовни и морални полезности стоят зад тази дума). Тенисистът Роджър Федерер беше класиран на второ място. Пред него беше единствено Нелсън Мандела....

С възприятие на страдание към Вас,

Лъчезар ТАНЕВ , някогашен народен състезател по футбол на България

Говори български, британски, испански, португалски и съветски ".

 Петър Волгин: Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров
Петър Волгин: Изключително досадно е непрекъснато да ни занимават с Григор Димитров

Журналистът е срещу превръщането на спортистите в идоли
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР