Футболният агент и бивш национал Лъчезар Танев гостува в спортния

...
Футболният агент и бивш национал Лъчезар Танев гостува в спортния
Коментари Харесай

Лъчо Танев: Лудогорец продължава да има най-качествените футболисти

Футболният сътрудник и някогашен национал Лъчезар Танев гостува в спортния подкаст на " Господари на ефира ", където разяснява разнообразни тематики, свързани с българския футбол.

" Лудогорец не престават да имат по-качествени футболисти от всички тимове. ЦСКА са една концепция по-добре от предходната година във връзка с количество играчи, на благоприятни условия, амбициция, добре готови са физически. Левски по някакъв метод търси пътя да поддържа равнище. Локо Пловдив имат добър треньор ", заключи обстановката в Първа лига Танев.
За обстановката в ЦСКА, той съобщи следното:
" 9 години съм играл в този тим. Относно духа, който сме имали, уважението на тези четири букви, това беше въз основа на дисциплинираност и огромна традиция в този клуб. Със сигурност в този момент нещата могат да са доста по-подредени. Втори мач ЦСКА губят от факли, бенгалски огъни. Този мач във всяка една естествена страна няма да продължи. ЦСКА е бил за образец постоянно ".

На въпрос дали от родните клубове го търсят по въпроси, свързани с привличането на играчи, Лъчо Танев сподели: " С много клубове приказвам. В Лудогорец отиват най-много поради положителното показване в интернационалните шампионати. Преимуществата на ЦСКА и Левски са историята и че са тимове от София. Моите почетения към Разград, само че това има значение. ЦСКА и Лудогорец не заплащат неприятни пари за играчи ".
 
Танев поддържа и своя другар Наско Сираков в несъгласията му с част от синята общественост. " Ако създадем съпоставяне сред финансови благоприятни условия и качество на игра, аз мисля, че Левски като качество на игра е над финансовите благоприятни условия ", изрази мнение сътрудникът.

Той не отговори изрично дали би се кандидатирал за президент на БФС, само че и не отхвърли такава опция. Лъчезар Танев за следващ път повтори тезата си, че не вижда измежду футболните клубове воля за смяна в българския футбол.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР