Орландо Меджик се добра до седми и решаващ двубой в

...
Орландо Меджик се добра до седми и решаващ двубой в
Коментари Харесай

Орландо Меджик се добра до седми и решаващ двубой, въпреки 50-те точки на Донован Мичъл

Орландо Меджик се добра до седми и решителен дуел в четвъртфиналите на Източната конференция в НБА след домакинската победа против Кливланд Кавалиърс със 103:96. Донован Мичъл направи всичко по силите си да затвори серията още през днешния ден с неговите 50 точки, само че в последна сметка отборната игра на " магьосниците " се поздрави с триумфа.

След равностойното начало на първата четвърт, домакините направиха серия от 10:2, която им оказа помощ да вземат задатък, който не пуснаха докрая на полувремето за 53:49 на почивката.

Jalen Suggs connects from a distance for the 4-POINT PLAY!

ORL forces a Game 7 with a win on ESPN presented by Гугъл Pixel
— NBA (@NBA)

Въпреки това, Кавалиърс, водени от Донован Мичъл, вкараха 13 поредни точки, девет от тях на гарда, при започване на третата четвърт, с което съумяха да се откъснат със 78:73 преди последните 12 минути.

Шоуто на Мичъл продължи и в последната част, като той означи всички 18 точки на тима си, само че с помощта на напъните на целия тим на Орландо на двата фронта, публиката на " Киа Център " ликуваше след последния съдийски сигнал за крайното 103:96.

SPIDA 50 BALL ️
— NBA (@NBA)

Обичайните обвинени за домакините в днешния конфликт Паоло Банкеро и Франц Вагнер означиха надлежно 27 и 26 точки, а Джейлън Съгс добави 22.

Въпреки феноменалното показване на Донован Мичъл, единствено Дариус Гарланд с 21 и Макс Струс с 10 имаха двуцифрен брой точки за Кавалиърс.

Кливланд ще се надява да продължи домакинската доминация от предходните мачове в серията, като одобри Меджик в решаващия седми конфликт посред им на 5 май. Победителят ще се изправи против Бостън Селтикс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР