Футболни училища "Балъков" започва с международните си изяви, съобщи спортният

...
Футболни училища "Балъков" започва с международните си изяви, съобщи спортният
Коментари Харесай

Футболно училище Балъков ще организира осем лагера за млади таланти

Футболни учебни заведения "Балъков " стартира с интернационалните си изяви, заяви спортният шеф на учебните заведения Пламен Михов. Предстои организирането на кампове в България, Хърватия и в американския щат Ню Джърси. В нашата страна Футболното учебно заведение на именития номер полузащитник ще провежда осем кампа в шест града, като всички те ще се състоят през 2019-а година. Балъков започва плана си преди близо една година- през октомври 2017-а година и за късото време досега той върви внезапно нагоре.

За България камповете са планувани както следва: два в София, като най-малко единият би трябвало да бъде въз основата на БФС в Бояна и сега вървят диалози в тази тенденция, два в Пловдив, по един в Стара Загора, Велико Търново, Варна и вероятно в Несебър. "Идеята ни е, когато вършим в столицата, камповете да бъдат въз основата в Бояна- или най-малко единият. В Пловдив евентуално ще се обърнем към двата водещи клуба в града, описа Пламен Михов.

"Интересът към Футболни учебни заведения Балъков е голям, групите порастват и се постанова да търсим още треньори. Името на Красимир Балъков и този интерес, който има към нашата работа, ни задължава да излезем и отвън границите на Германия. Разбира се, няма по какъв начин да е иначе- желаеме да подарим вълнуващи мигове на българските деца ".

Както всичко в Германия, по този начин и учебното заведение на именития плеймейкър, сега управител на Етър ВТ, възнамерява активността си най-малко за една година напред. Това постанова занапред да се направи план за летните кампове за 2019-а година. Това постанова занапред да се направи план за летните кампове за 2019-а година. Отскоро Пламен Михов, който за последно в България беше изпълнителен шеф на Нефтохимик, работи и за клуба Щутгарт, където Балъков е освен това от легенда. И там уговорките му са свързани с школата на елитния клуб, организацията и координирането на лагерите на тимовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР