Футболната легенда Христо Стоичков уважи партито на рекордьора по голове

...
Футболната легенда Христо Стоичков уважи партито на рекордьора по голове
Коментари Харесай

Христо Стоичков: От самите футболисти зависи кога ще подобрят рекорда на Камбуров

Футболната легенда Христо Стоичков почете празненството на рекордьора по голове в българското състезание Мартин Камбуров.

" За мен е чест, че Мартин ми се обади, променихме малко дните - имаха мачове, само че взехме решение да бъде на този ден. За мен е горделивост, че Мартин е играл под мое управление, пловдивчанин. Той сподели какъв експерт е, познавам го от дете, горделив съм.

За мен е значимо да бъда тук, на 40 години демонстрира, че когато можеш, можеш. Професионализъм, това е. Аз играх до 37, можех още, само че споделих " стига толкоз ". Това е прекрасен ден - да бъда с Мартин, със остарели другари, мернах Зума, той ми даде път в националния тим през 1986 година, беше асистент на Христо Младенов, лека му пръст, дебютирахме трима Христовци и бихме Белгия.
 Александър Тунчев за Мартин Камбуров: Той е човек, който работи и не се скатава
Александър Тунчев за Мартин Камбуров: Той е човек, който работи и не се скатава

Дава максимума от себе си във всеки мач, без значение от резултата, споделя експертът

Професионализмът е преди всичко, всеки ден би трябвало да даваш образец на по-младите. Предполагам, че Мартин ще доиграе сезона, а след това той си взема решение.

Пловдив си е Пловдив, освен за футбола приказваме - Марица, Локомотив, Ботев, Спартак. Горд съм, че съм кършиякалия, излязъл съм отсам, благополучен съм. След името ти написа от кое място си.

От самите футболисти зависи по кое време ще подобрят върха на Мартин, ние не можахме да подобрим върха на Петър Жеков, откри се едно момче, усъвършенства го. Това не е единствено във футбола ", сподели Стоичков.
 Мартин Камбуров: Всички голове са ми еднообразно скъпи
Мартин Камбуров: Всички голове са ми еднообразно скъпи

Не съм целил да въвеждам единствено на Левски, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР