Футболистите на и (Разград) завършиха 1:1 в отложен от есенния

...
Футболистите на и (Разград) завършиха 1:1 в отложен от есенния
Коментари Харесай

Черноморец и Лудогорец 3 не се победиха

Футболистите на и (Разград) приключиха 1:1 в отсрочен от есенния полусезон мач от шампионата в Трета лига – Североизточна аматьорска група.

Още първоначално Черноморец (Балчик) се опита да наложи своя жанр на игра – с доста придвижване по терена и чести офанзиви към вратата на Дамян Христов. Гостите от Разград, очевидно готови пълноценно за мачовете напролет, не се огънаха и дадоха отговор на провокациите на домакините. На собствен ред те по-често стигаха до вратата на Павлин Евтимов, само че гол по този начин и не падна. Двата тима се прибраха на почивката при нулево тъждество.

В началото на втората част младите " орлета " взеха самодейността и в 47-aта минута превзеха вратата на домакините. открадна топката от защитник, напредна мощно в наказателното им поле и не пропусна - 0:1. Гола във вратата на домакините стресна черноморци и те заиграха още по-сериозно. В резултат на това те направляваха по-често събитията на терена и затрудняваха отбраната на лудогорци. В 65-ата минута при една от честите офанзиви на Черноморец (Балчик), след центриране в наказателното поле, шутира мощно топката към вратата на гостите. Тя рикошира в крайници на бранител на Лудогорец 3 и се озова в мрежата им – 1:1. До края на дуела двата тима поставиха много старания с цел да трансформират резултата в своя изгода, само че пропуските на нападателите ги лишиха от цялостния краен триумф.

След мача потърсихме мнението на двамата треньори:

Бойко Каменов – Черноморец (Балчик): Доволен съм от играта на момчетата в дуела. Стана здрав мач и непредвидим за крайния триумф. През втората част бяхме равносилен отбор и даже на моменти превъзхождахме гостите от Разград. Равният резултат е законосъобразен предвид на показаното на футболния терен.

Захари Сираков – Лудогорец III (Разград): В първата част бяхме по-добрият отбор на терена, само че не можахме да осъществяваме многото преференциални за гол обстановки. През втората част, макар че отбелязахме първи гол, се поотпуснахме и напълно справедливо домакините се добраха до равенството.

/САЛИМ САЛИХ/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР