Футболистът обяви новината лично с обръщение в социалните мрежи. По-рано

...
Футболистът обяви новината лично с обръщение в социалните мрежи. По-рано
Коментари Харесай

Хари Кейн остава в Тотнъм

Футболистът разгласи новината персонално с послание в обществените мрежи. По-рано през лятото нападателят изяви предпочитание да си тръгне, а Манчестър Сити насочи няколко предложения за него. " Начинът, по който бях признат от почитателите на Тотнъм в неделя, беше извънреден. Беше ужасно също по този начин да чета известията, с които бях подкрепян през миналите няколко седмици. Оставам в Тотнъм и ще бъда концентриран на 100 % в това да оказа помощ на отбора да реализира триумф ", се споделя в обявата на голаджията, от която обаче не излиза наяве дали той няма да направи нов опит да си тръгне през януари.

Босът на “шпорите ” Даниел Леви беше корав в решението си да не приема оферти за по-малко от 150 млн. паунда. Според информациите най-високата оферта, която " жителите " са били склонни да насочат, е била за 127 млн. паунда.

Капитанът на британския народен тим закъсня за подготовката, поради което не беше в групата за мача от първия кръг на Висшата лигаг. Кейн въпреки всичко беше включен в сформира за срещата от втория кръг против Уулвърхамптън през уикенда и даже записа няколко минути. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР