Футболистът на третодивизионния аржентински клуб Гонсало Агире е бил арестуван

...
Футболистът на третодивизионния аржентински клуб Гонсало Агире е бил арестуван
Коментари Харесай

Арестуваха футболист обвинен в изнасиването и убийството на неговия син

Футболистът на третодивизионния аржентински клуб Гонсало Агире е бил задържан в четвъртък от локалната полиция. Срещу него са повдигнати обвинявания, че той е изнасилил и умъртвил доведения си 5-годишен наследник. Новината бе доказана от клуба.

„ Изпълнителният комитет и спортната общественост на Дефенсорес де Белграно показва дълбоката си тъга и паника от убийството на това дете и солидарността с неговото семейство. Надяваме се, че правораздаването ще позволи тази ужасна обстановка “, се споделя в изказването на аржентинския клуб.

Според локалната преса, Агире в началото е споделил, че момчето е умряло, откакто е паднало, до момента в който се е къпало. Аутопсията обаче е разкрила, че детето е било редовно пребивано и полово измъчвано.

След това Гонсало Агире призна виновността си пред полицията.

„ Ние познаваме Гонсало като интровертен младеж и като един доста мощен футболист, който се представяше доста мощно от началото на сезона. Нямахме никакви мотиви за сходни подозрения по отношение на случилото се. Знаехме, че той има персонални проблеми, само че не, че са от подобен мащаб. Никога не сме си мислили за сходно нещо “, разяснява президентът на клуба Марсело Ачиле.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР