Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около

Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около ...

Играч на Реал Мадрид: Нямам никаква представа къде ще продължи кариерата ми


Футболистът на Реал Мадрид, Браим Диас коментира важни теми около бъдещето си и националния отбор на Испания. Браим се появи пред журналисти на церемония, проведена в знак на уважение към спортисти от Малага, които ще се явят на Параолимпийските игри през лятото и заяви, че е доволен от развитието си и скоро очаква да бъде повикан за мъжкия национален отбор на „Ла Фурия“.

Полузащитникът на Реал Мадрид, който бе отдаден под наем в Милан през миналата кампания, е убеден, че Испания ще се класира за следващата фаза на Евро 2020, защото е „много добър отбор, на който му липсва малко късмет“.

Браим Диас вероятно ще бъде част от отбора на Испания на Олимпийските игри в Токио, макар селекционерът Луис де ла Фуенте все още да не е обявил финалния списък с играчи. „За мен е една мечта да бъда на Олимпиадата, очаквам да ме повикат, ако не – ще бъда изненадан“, каза той.

Той коментира и бъдещето си, като заяви, че не е наясно какво ще бъде то: „Доволен съм с всичко преживяно до момента. Реал Мадрид и Милан са много големи отбори, но истината е, че за момента нямам идея къде ще продължа. Очаквам скоро да разбера. Бях щастлив в Мадрид и съм много щастлив в Милано, където постигнахме голямата си цел. Ще видим какво ще се случи“.

Източник: fakti.bg