Тя допълни, че е подала оставка, защото не е било

...
Тя допълни, че е подала оставка, защото не е било
Коментари Харесай

Плугчиева: Външен министър трябваше да е някой доказан дипломат

Тя добави, че е подала оставка, тъй като не е било послушано мнението й, че Главчев не би трябвало да съвместява двата поста - длъжностен министър председател и външен министър. " Външен министър трябваше да е някой потвърден посланик. Не стоим добре в Европа ", съобщи в ефира на бТВ Плугчиева.

 

„ Особено в едни комплицирани условия – геополотически и с доста рецесии в Европа, считам, че това беше работещото решение “, изясни Плугчиева, която е консултант в служебния кабинет 8 дни.

 

„ Никак не е радостно, би трябвало доста съществено да гледаме на тези неща. Не считам, че обществото би трябвало да живее с мисълта за непрекъснати промени. Мисълта, че всеки, във всеки един миг може да стане министър, демотивира и обществото, и експертите, които градят кариера, да учат езици. Това не би трябвало да бъде принцип “, уточни Меглена Плугчиева.

 

Тя бе безапелационна, че протичащото се не би трябвало да се приема лековато и радостно. Ако всеки мисли, че може да стане министър, това демотивира, съобщи дипломатът.

 

Плугчиева добави, че е можела да бъде потребна със своя опит.

 

Според нея с назначението на Георги Тахов за министър на земеделието секторът ще бъде укротен.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР