Футболистът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо беше повикан за първи

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо беше повикан за първи
Коментари Харесай

Талант на Манчестър Юнайтед с първа повиквателна за Аржентина

Футболистът на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо беше извикан за първи път в националния тим на Аржентина, откакто международните първенци оповестиха състава си за първите мачове след триумфа на Мондиала в Катар 2022.

Играчите на Лионел Скалони победиха Франция с 4:2 след осъществяване на дузпи след вълнуващо тъждество 3:3 на финала на Световното състезание през декември, а Лионел Меси завоюва най-големия интернационален футболен шампионат за първи път в своята изключителна кариера.

Звездата на Пари Сен Жермен е на път да добави още към своите 172 мача за Аржентина, откакто беше включен в състава на Скалони за другарските мачове с Панама и Кюрасао по-късно този месец.

Друг нападател наподобява евентуално да играе за отбора за първи път. Това е Алехандро Гарначо, който демонстрира отлична форма в Манчестър Юнайтед и по този начин си завоюва първа повиквателна.

18-годишният тинейджър има 8 гола в 27 мача във всички шампионати за " алените дяволи ", които се радват на сполучлив първи сезон под управлението на Ерик загар Хааг.

Анхел Ди Мария е включен в състава от 35 играчи, откакто означи втория гол за Аржентина във финала на Световното състезание, до момента в който героят при дузпите Емилиано Мартинес също е в отбора.

Lista de convocados para los dos amistosos ante Panamá y Curazao
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР