Футболистът, който до този момент владееше емоциите си, неочаквано изпусна

...
Футболистът, който до този момент владееше емоциите си, неочаквано изпусна
Коментари Харесай

Благой Георгиев побесня в Сървайвър, хвърля ритници бесен

Футболистът, който до този миг владееше страстите си, ненадейно изпусна нервите си

След месец в „ Сървайвър “ Благо Джизъса тотално изтрещя. Футболистът, който до този миг владееше страстите си, ненадейно изпусна нервите си, разкрещя се грубо на собствен съотборник и стартира да раздава ритници пред изумените погледи на риалити героите. До нервност го докара новото попълнение в тима му - финансистът Дани, който неотдавна е част от племето „ Известни “. Младокът влезе в отбора дружно с шампионката по кану Станилия Стаменова, съобщи Лупа.      

Джизъса атакува Дани, разгневен от неговата непохватност в една от отборните игри. „ Братче, концентрира се най-после, бе! Айде моето момче, мисли! “, развика се татуираният футболист, откакто не съумя да вземе точка поради финансиста. Минути по-късно той стартира да обикаля в кръг като разгневен бик, изрита постамента със знамето на тима си и го прекатурна.



„ Ядосах се, тъй като не завоювах точката, само че ще се сработим с Дани “, замаза по-късно Благо, който до този миг не си е разрешавал да се държи жестоко с никой от участниците. Въпреки експлоадирането му, известните победиха в отборната борба, взеха родов имунитет и се избавиха от номинации за изпъждане. Вместо от тяхното племе, тази седмица ще си тръгне състезател от конкурентния тим „ Войни “.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР