Френското обществено радио RFI се извини в понеделник за това,

...
Френското обществено радио RFI се извини в понеделник за това,
Коментари Харесай

Френско радио се извини, след като „уби“ Кралицата и Пеле

Френското публично радио RFI се извини в понеделник за това, че по простъпка разгласява некролози на редица известни персони, измежду които английската кралица Елизабет и футболната легенда на Бразилия Пеле.
Цитирайки „ механически проблем “, който предизвикал известията за гибелта на известните лица на своя уеб страница, радиото разгласи:
 Пеле беше признат в болница Пеле беше признат в болница
Бразилската футболна легенда Пеле бе приет в болница в Париж без заплаха за живота, заяви RMC Sport, представен от БГНЕС. Според информ...
„ Извиняваме се на засегнатите лица и на всички тези, които ни следват и ни се доверяват. Мобилизирахме се, с цел да открием повода за този голям гаф “, се споделя в изказване на Туитър акаунта на RFI, който стана обект на голям брой рецензии след грешката.
Сред останалите, които радиото разгласи за „ умряли “, са висшият водач на Иран Аятолах Али Каменей, някогашният президент на Съединени американски щати Джими Картър, кубинският водач Раул Кастро, актьорите Клинт Ийстууд, София Лорен и Бриджит Бардо – всички в 80-те и 90-те си години.
77-годишният френски предприемач Бернар Тапи, чийто некролог бе оповестен от други медии най-малко два пъти преди този момент, също бе в листата на RFI.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР