Френското министерство на въоръжените сили ще поръча в близките седмици

...
Френското министерство на въоръжените сили ще поръча в близките седмици
Коментари Харесай

Париж ще поръча 2000 френски дрона камикадзе, част от които за Украйна

Френското министерство на въоръжените сили ще поръча в околните седмици 2000 отдалечено управляеми боеприпаса френско произвеждане, като първите 100 от тях ще бъдат доставени на Украйна до лятото, заяви през вчерашния ден френският министър на защитата Себастиен Льокорню, представен от Франс прес.

" Взех решение да поръчам 2000 отдалечено управляеми боеприпаса както за потребностите на френската войска, по този начин и за Украйна ", съобщи министърът при посещаване в завода на производителя на дронове " Дьолер " (Delair) в Лабеж, в предградията на Тулуза.

Безпилотните самолети камикадзе са основни за реализирането на интервенции " и ще могат да допълват оръдията " Сезар ", сподели Льокорню, прецизира Българска телеграфна агенция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР