Френски учени, изследвали скелета на Наполеон, за да установят действителните

...
Френски учени, изследвали скелета на Наполеон, за да установят действителните
Коментари Харесай

Наполеон бил отвлечен от извънземни

Френски учени, изследвали скелета на Наполеон, с цел да открият действителните аргументи за ниския му растеж (160 сантиметра), стигнаха до находката, че велият деспот е бил отвличан от извънземни.

Изследователите са разкрили в черепа на Бонапарт железна пластинка, наподобяваща на дребен чип. Той е с диаметър към 1 см.

Антоан Льофевр, академик от екипа, тиражира хипотезата, че през юли 1794 година Наполеон е бил отвлечен от извънземни. Те са вградени чипа в главата му за да повлияят на развиването на човечеството.

Любопитното е, че през същия месец Наполеон в реалност изчезва за няколко дни. След като въпреки всичко се появил, обяснил изгубването си по безразсъден метод: бил задържан и прекарал миналите дни в пандиза. За това обаче не съществуват доказателство - в регистрите на нито един затвор във Франция няма данни за ареста на Бонапарт.

Льофевр допуска също по този начин, че точно чипът с остри зъбчета е повишил интелектуалните качества на императора.

 Наполеон бил похитен от извънземни

Изследванията на учените открили, че металната пластинка в черепа на Наполеон е дайствала като минипредавател на електроимпулси към мозъка и сърцето.

Именно импулсите покачват способността на мозъка да взема решение комплицирани задания. Което изяснява управническите и пълководски качества на императора.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР