Фото bTVНови комедийни образи и ситуации с любими актьори ще

...
Фото bTVНови комедийни образи и ситуации с любими актьори ще
Коментари Харесай

Ето кога Комиците се завръщат

Фото bTV

Нови комедийни облици и обстановки с обичани артисти ще удовлетворят потребността на феновете от смях и в най-трудните времена, провокирани от пандемията - всеки петък от 26 февруари, 22:00 часа по bTV. В новия сезон на емблематично шоу " Комиците и другари "  екипът ще регистрира с подходящ комизъм новата действителност, в която всички се намираме.

Водени от убеждението, че който има способността да се смее, може да премине сполучливо през всяко тестване, обичаните комедийни артисти на генерации българи ще разпрострат настоящите тематики с точното възприятие за комизъм и несравнимия си гений. Под хумористичния прицел на " Комиците и другари "  ще попаднат насилствената онлайн връзка, отдалеченото образование, общественото разграничаване, изолацията у дома, любовта по време на пандемия, контролът на противоепидемичните ограничения и доста други.

В новия сезон на " Комиците и другари "  ще вземат участие освен най-популярните лица от общественото пространство, само че и новите герои от онлайн средата. Както постоянно, " Комиците и другари "  ще им обърне особено внимание посредством занимателните превъплъщения на неповторимите комедийни гении Любо Нейков, Христо Гърбов, Кръстю Лафазанов, Ненчо Илчев, Руслан Мъйнов, Петьо Петков, Васил Драганов и други. Съдържанието ще е налично на всички платформи на bTV.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР