Ford представи новото поколение на Mustang през изминалия месец и

...
Ford представи новото поколение на Mustang през изминалия месец и
Коментари Харесай

Без „гаражен тунинг“ за новия Ford Mustang

Ford показа новото потомство на Mustang през миналия месец и още на същия ден пусна и наточена версия на именития мъсълкар за по-нетърпеливите. Сега от компанията може би разочароваха част от почитателите на колата, като обявиха, че модифицирането ѝ ще е по-трудно от това на предното потомство. Това се дължи на програмен продукт, който ще дава достъп единствено на упълномощени лица до компютрите на колата.



От Ford споделят, че подхващат тези дейности, с цел да защитят притежателите на колите от хакерски офанзиви и да защитят данните им от хакери, които елементарно могат да прескочат общоприетите отбрани на колите и да източат персонална информация за тях. В новия Mustang, всичката информация е криптирана и може да бъде забелязана единствено благодарение на лицензиран програмен продукт.



Разбира се, това не значи, че няма да забележим модифицирани версии на 5.0-литровия бензинов осмак, както и ревизирания 2.3-литров мотор, само че те ще бъдат единствено от Ford и сътрудници на компанията или най-малко първоначално. В интернет пространството към този момент се появиха подозрения, че тази система ще остане за дълго и няма да бъде разгадана от някой благодарение на компютър и малко повече умения на него.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР